Bedrijfsanalyse en overleg leiden vaak tot onverwachte meerwaarde

Meetings leiden meestal tot verloren tijd. Daarom wordt deze vaak uitgesteld wegens te druk. Dat zullen veel zaakvoerders beamen, niet?

Geen tijdverlies, maar nuttige meetings

Meetings met Optowin worden alvast niet uitgesteld omdat ze niet waardevol zijn. Integendeel! Het is een feit dat samenwerken met Optowin regelmatige besprekingen inhoudt, maar om voor zaakvoerders toch efficiëntie te garanderen:

  • vinden deze bij jou, of een andere locatie die je verkiest, plaats
  • zijn ze grondig voorbereid met op voorhand afgesproken thema’s
  • worden ze georganiseerd op frequentie die voor jou past (éénmaal per maand is wel het minimum)

Dankzij deze handelswijze is er geen sprake van verloren tijd. Meer nog, het leidt vaak tot onverwachte successen.

Inzicht dankzij objectiviteit en ervaring

De grote meerwaarde van een bedrijfsanalist komt voort uit het kenmerk dat opportuniteiten geïdentificeerd worden doordat de analist van buitenaf naar ondernemingen kijkt. Deze ziet als het ware het bos door de bomen, terwijl je die als zaakvoeder soms zelf niet meer ziet. Vanuit een objectieve rol is het dan mogelijk om, met inbegrip van de kennis van de onderneming en visie van de bedrijfsleiders, tijdens de gesprekken zelfs kleine kansen te identificeren.

Er vloeiden al prachtige resultaten uit besprekingen tussen klanten en onszelf. Pistes die voorheen onmogelijk leken, of die nog nooit overwogen waren, komen plots aan bod en lijken wel mogelijk en zelfs logisch. De resultaten van toen zijn vandaag excellente winnaars.

Focus op ondersteuning en meedenken

Als je op zoek bent naar iemand die enkel instemt met je ideeën en deze zonder nadenken uitvoert, ben je bij Optowin aan het verkeerde adres. Juist door af en toe in te gaan tegen de visie van bedrijfsleiders, kan je de gekende paden verlaten en mooie realisaties ontdekken.

Meetings kunnen dus wel degelijk zorgen voor de verbetering van uw dagelijkse werkzaamheden, zolang deze op een constructieve en vooral objectieve wijze plaatsvinden.

Bij al onze klanten bracht dat ons tot stimulansen.

Hoe zit dat bij u?

De waarde van de blik van een expert
Start-ups hebben ook recht op professioneel advies

Groei slim en schaalbaar

Mentoring voor start-ups
Begeleiden van management

Stel je missie en visie scherp

Strategische en operationele optimalisaties
Coaching is altijd een tweerichtingsgesprek

Toets je businessideeën af

Onafhankelijk klankbord