Toets je businessideeën af

Onafhankelijk klankbord voor je bedrijf

Elke dag opnieuw maak je belangrijke keuzes die mee de toekomst van jouw zaak bepalen. Een onafhankelijke partner helpt je om nieuwe inzichten te verwerven en je ondernemersideeën kritisch tegen het licht te houden. En dat is precies wat we bij Optowin al 22 jaar doen voor bedrijven zoals dat van jou.

Nieuwe perspectieven

Jouw bedrijfsbelang staat altijd voorop. Onze analyses en opinie zijn dan ook voor de volle honderd procent onafhankelijk. Een luisterend oor en een ongezouten mening gebaseerd op de harde cijfers: die helpen je zaak pas echt vooruit. Zo kun je blijven ondernemen in balans.

De persoonlijke aanpak van Optowin bestaat uit vier kernwaarden:

  • Proactieve attitude
  • Gedrevenheid
  • Onafhankelijke aanpak
  • Wederzijds vertrouwen

 

Vertel ons over jouw uitdagingen als ondernemer

Proactieve aanpak met regelmatige opvolging

Als onafhankelijke partner rekenen onze klanten op regelmatige basis op ons om de evolutie in hun business mee in de gaten te houden. Daarom plannen we vaste contactmomenten in. Die vinden meestal minstens één keer per maand plaats, afhankelijk van de complexiteit van de businesscase en huidige bedrijfsfase. Die frequente follow-up zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en nieuwe ideeën snel kunnen uitwerken, voor beter financieel resultaat en concurrentievoordeel.

Neem contact op

 

 

Coaching is altijd een tweerichtingsgesprek
Ondernemer zijn is niet zonder zorgen

Problemen met rendabiliteit bij een KMO

Een bedrijf aan de rand van de afgrond contacteerde Optowin een aantal jaar geleden.