Groei slim en schaalbaar

Mentoring voor je nieuwe bedrijf

Als ondernemer heb je een sterke visie en weet je waar je naartoe wilt met je nieuwe start-up. Je wilt dan ook snel en efficiënt aan de slag, voor maximaal resultaat. Welke plaats neemt jouw businessplan in? En hoe weet je zeker of je vooruitzichten zullen stroken met de realiteit? Bij Optowin helpen we je om je plannen te optimaliseren:

 • Competitive research
  Met een slimme concurrentieanalyse gaan we dieper in op de zwakke plekken van je rivalen en zetten we je strategie scherp. Zo speel je beter in op opportuniteiten en kun je sneller schalen.
   
 • Value proposition
  Waarom kiezen klanten precies voor jou? We voegen meerwaarde toe aan je waardepropositie door je producten, diensten en doelgroep tot op het bot te analyseren.
   
 • Project roadmap
  Een ambitieuze en tegelijkertijd realistische routekaart voor je bedrijf, met duidelijke milestones en stappen die je zaak doen groeien.
   
 • Goal setting
  We helpen je bij het bepalen van je doelstellingen op lange termijn. Met onze ervaring geven we je de beste slaagkansen voor je bedrijf, doorheen elke fase van je traject als ondernemer.

 

Jouw raadgever voor nieuwe economische kansen

Doe beroep op de ervaring van Optowin en versnel je bedrijf tijdens de eerste jaren. Een vlotte start is cruciaal om je dromen met succes te vervullen. Een extern klankbord dat altijd bereikbaar is om je ideeën af te toetsen, is daarbij goud waard. Extra investeren, cash aanhouden, die nieuwe medewerker aanwerven of toch maar investeren in een IT-systeem? Samen komen we eruit en bepalen we de precieze punten waarmee jij de meeste waarde kunt creëren voor je onderneming. Zo vinden we de antwoorden op nieuwe economische uitdagingen.

Met Optowin als rechterhand:

 • Navigeer je sneller door het web van administratieve formaliteiten voor je start-up.
 • Werken we samen je businessplan tot in detail uit.
 • Krijg je een zicht op de beschikbare subsidies en steunmaatregelen.
 • Bepalen we hoe je slimmer naar de markt gaat en beter prospecteert in je doelgroepen.
 • Zorgt onze regelmatige opvolging voor een blijvend klankbord.

 

Optimaliseer de kansen voor je start-up

Ontdek onze cases

 

Start-ups hebben ook recht op professioneel advies
Winst en vermogen zijn belangrijke bouwstenen voor bedrijven

Een schuldenlast wegwerken met behulp van je bedrijfsanalist

In de nazomer van 2007 kwam Optowin in contact met de zaakvoerder van een bedrijf.