Bedrijfsconsultancy als een win-winsamenwerking in duurzaamheid gezien

Optowin zit al even in dit vak. Sinds 1999 om concreet te zijn. We zagen in de loop der jaren onze klantenportefeuille kwalitatief groeien, samen met de portefeuilles van onze klanten. Zoals het hoort te zijn bij win-winsamenwerkingen! Het was niet altijd gemakkelijk, soms zelfs moeilijk, maar op de lange termijn gaat het altijd vooruit.

Een bedrijfsanalyse voor onze allereerste klant

Iemand die dit kan beamen, is een speciaal iemand. Toch voor Optowin. Het is namelijk onze allereerste klant. In 1999 startte de samenwerking en het was snel duidelijk dat er van ons voornamelijk verwacht werd om kritisch te zijn t.o.v. zijn ideeën of deze aan te vullen en/of bij te stellen.  Doorheen de jaren hebben we, naast het bespelen van een klankbord, ook meegeholpen met het uitwerken van:

  • Kredietaanvragen
  • Subsidieaanvragen
  • Presentaties
  • En meer.

Kortom, het verlenen van kwalitatieve financiële en organisatorische bijstand en advies van A tot Z.  Dit alles gestoeld op voorafgaande analyse-toepassingen, onze specialiteit.

Langetermijnrelatie

Ondanks het feit dat het meest intensieve werk achter de rug is, houden we nog altijd regelmatig constructieve gesprekken. Optowin is trots om deze ondernemer in hart en nieren onder zijn klanten te tellen en ook op het feit dat we bijdragen aan diens succes.

Zo zie je dat lange termijn voor Optowin geen leeg begrip is, maar een doel. Je vindt in ons een partner die met jou op zoek gaat naar toegevoegde waarde. 

Hoe kunnen we u verder helpen?

Samenwerking tussen bedrijf en bedrijfsanalist
Een bedrijfsanalyse om te optimaliseren

Haal meer rendement uit je bedrijf

Ondernemingsoptimalisaties
Begeleiden van management

Stel je missie en visie scherp

Strategische en operationele optimalisaties